Revin dupa mult timp cu trei retete noi, toate testate in dimineata asta, cand m-am trezit cu un chef nebun de a face ceva dulce. Sper sa va placa :)
Va trebuie pentru o tava de 12 briose:
- 130 g fructe de padure proaspete sau congelat
- 140 g zahar
- 140 g unt moale
- 3 oua
- 120 g faina
- o lingurita praf de copt
- 25 g amidon
- o esenta vanilie
Incalziti cuptorul la 170° C. Se amesteca toate ingredientele (mai putin fructele de padure) intr-un castron timp de 3-4 minute. Se adauga fructele de padure ( de preferabil ar fi sa le dati prin faina mai intai ca sa nu se lase pe fund) si se amesteca usor de jos in sus ca sa nu le striviti.Se imparte aluatul intr-o tava de 12 briose (folositi hartii speciale daca aveti) si se baga tava la cuptor pentru maxim 20 de minute. Folositi testul cu scobitoarea ca sa vedeti daca sunt gata. Simplu si rapid, nu? :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu