Pagini

duminică, 13 mai 2012

INGHETATA DE CIOCOLATA


Buna,buna,buna....se pare ca minunata crema ganache e buna la toate...Fiindca de la tort mi-a mai ramas un pic de crema, m-am gandit sa o fac inghetata. Va trebuie pentru crema ganache frisca lichida si ciocolata in proportii egale, depinde cata inghetata vreti sa faceti. Puneti frisca intr-o oala pe foc mic, rupeti ciocolata in bucati si puneti-o la topit in frisca amestecand incontinuu. Cand ciocolata este topita complet, puneti oala la congelator. Dupa o ora o scoateti si mixati frisca cu ciocolata pentru un minut. O bagati din nou la congelator si o lasati inca o ora, dupa care o mixati din nou. Repetati de 3-4 ori, ultima data, dupa ce o mixati o puneti in recipiente mai mici. Eu am folosit niste forme din silicon pentru briose. Ornati dupa imaginatie.
POFTA BUNA!



Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...